Skip to content Skip to footer

Samenwerkingen

Behandeling voor iedereen die de balans kwijt is

Psychologiepraktijk Ilona Verstegen werkt samen met diverse praktijken, instellingen en bedrijven. Op deze manier voegen we verschillende inzichten samen, om zo de meest optimale behandeling te creëren. Uiteraard worden hierbij geen persoonsgegevens uitgewisseld. Je privacy blijft gewaarborgd en het intercollegiaal overleg vindt plaats op basis van geanonimiseerde gegevens.

Psychologiepraktijk Ilona Verstegen werkt samen met onder andere:

Flexieplanner

De Flexieplanner is een krachtige tool bestaande uit een werkboek met de meest effectieve oefeningen uit de psychologiepraktijk, gecombineerd met een ongedateerde weekplanner. Deze unieke zelfhulpplanner is ontwikkeld door Ilona Verstegen. Bij geselecteerde klachten zal de Flexieplanner ook onderdeel van jouw behandeling uitmaken.

 

Wil je zelf ook met de Flexieplanner aan de slag?

Voor meer rust in je hoofd bij stressklachten Bestel jouw Flexieplanner in de online shop

Wil je zelf ok met de Flexieplanner aan de slag? Voor meer rust in je hoofd bij stressklachten. Bestel jouw Flexieplanner in de online shop. 

Ongedateerde planner Flexieplanner

BrainNetwork

https://www.brainnetwork.nl/

BrainNetwork is een regionale en moderne psychologenpraktijk met een locatie in Zeist en Soest. Hun team van ervaren psychologen, EMDR- en neurofeedbacktherapeuten staan klaar om je te helpen bij diverse psychische klachten. Zij werken net als Psychologiepraktijk Ilona Verstegen vanuit een holistische visie waarbij ze verder dan alleen je klachten, kijken naar je algeheel functioneren. Zo kijken ze naar symptomen maar ook naar de mogelijke, onderliggende factoren die meespelen in het ontstaan en in stand houden van je klachten. 

Kracht door Balans

https://krachtdoorbalans.nl/

Psychologiepraktijk “Kracht door balans” is een initiatief van Daniëlle Matto, GZ-psycholoog en eerstelijnspsycholoog. Daniëlle is een autoriteit op het gebied van biofeedback. In haar praktijk leren mensen hun innerlijke balans herstellen en gezonde keuzes maken.

Optimo Hypnose

Hypnotherapeut Bjorn Knoops helpt je middels hypnose naar meer ontspanning. Soms kan er op bewust niveau een blokkade zijn om in ontspanning te mogen komen. Middels hypnose lukt het om hieraan voorbij te gaan en in de lagere niveau’s van je bewustzijn (je onderbewustzijn) jezelf toe te staan om te mogen ontspannen. Middels zijn achtergrond in de antroposofie, filosofie en scholing in hypnotherapie helpt Bjorn je heerlijk te ontspannen. 

Mind Media

www.mindmedia.com

Psychologiepraktijk Ilona Verstegen werkt samen met Mind Media B.V.. Mind Media biedt innovatieve medische technologie voor het meten van mind-body functies ter verbetering van de menselijke gezondheid en prestaties. Door deze samenwerking maken we tijdens je behandeling gebruik van de nieuwste technologie en wetenschappelijke inzichten.

Nascia

https://www.nascia.com/

Er vindt een internationale samenwerking plaats tussen De Verstegen Kliniek in Nederland en   Nascia in Spanje. Nascia is een toonaangevend centrum in Spanje met expertise op het gebied van biofeedback bij uiteenlopende klachten, waarbij gebruikt gemaakt wordt van de  Nascia Methode.