Samenwerking

Psychologiepraktijk Ilona Verstegen werkt samen met diverse praktijken, instellingen en bedrijven. Op deze manier voegen we verschillende inzichten samen, om zo de meest optimale behandeling te creëren. Uiteraard worden hierbij geen persoonsgegevens uitgewisseld. Je privacy blijft gewaarborgd en het intercollegiaal overleg vindt plaats op basis van geanonimiseerde gegevens.

Psychologiepraktijk Ilona Verstegen werkt samen met onder andere:

 

www.mindmedia.com

Mind Media

Psychologiepraktijk Ilona Verstegen werkt samen met Mind Media B.V.. Mind Media biedt innovatieve medische technologie voor het meten van mind-body functies ter verbetering van de menselijke gezondheid en prestaties. Door deze samenwerking maken we tijdens je behandeling gebruik van de nieuwste technologie en wetenschappelijke inzichten.

 

www.huisartspopovic.nl

Huisarts Popovic

Psychologiepraktijk Ilona Verstegen biedt praktijkondersteuning op het gebied van geestelijke gezondheidszorg aan patiënten van huisarts Popovic  in Roermond. Tevens vind hierbij wederzijdse kennisoverdracht op het gebied van somatische en psychische zorg plaats.

 

https://www.brainnetwork.nl/

BrainNetwork

BrainNetwork  is een psychologie praktijk in de regio Utrecht. Net als Psychologiepraktijk Ilona Verstegen gaan zij er vanuit dat het brein bestaat uit vele interne netwerken en dat het brein ook in verbinding met de rest van het lichaam staat. Middels neurofeedback, biofeedback en coaching en begeleiding leren zij hoe je je verschillende netwerken weer optimaal kunt laten functioneren.

 

https://krachtdoorbalans.nl/

Kracht door Balans

Psychologiepraktijk “Kracht door balans” is een initiatief van Daniëlle Matto, GZ-psycholoog en eerstelijnspsycholoog. Daniëlle is een autoriteit op het gebied van biofeedback. In haar praktijk leren mensen hun innerlijke balans herstellen en gezonde keuzes maken.

 

https://www.nascia.com/

Nascia

Er vindt een internationale samenwerking plaats tussen De Verstegen Kliniek in Nederland en   Nascia in Spanje. Nascia is een toonaangevend centrum in Spanje met expertise op het gebied van biofeedback bij uiteenlopende klachten, waarbij gebruikt gemaakt wordt van de  Nascia Methode.