Voor professionals

.

Binnen mijn praktijk bied ik specifieke psychologische behandeling voor een uiteenlopende doelgroep. Wil je graag weten wat ik voor jouw patiënt, cliënt of werknemer kan betekenen? Neem dan even contact met mij op. Ik denk graag met je mee.

aaron-burden-123584-unsplash

Voor zorgprofessionals

Op zoek naar een goede doorverwijzing voor je patiënt

Psychologie praktijk Ilona Verstegen biedt professionele psychologische behandeling van hoog niveau aan. Deze bestaat uit een mix van (neuro)fysiologische behandelmethoden, zoals biofeedback of neurofeedback, aangevuld met gesprekstherapie. De behandeling is geschikt bij uiteenlopende klachten, waaronder stressgerelateerde klachten, stemmings- en angststoornissen en cognitieve klachten. Een reeds gestelde diagnose is niet noodzakelijk.

De behandeling

De geboden behandeling richt zich op het verbeteren van de gezondheid van je patiënt of cliënt. Ik maak daarbij gebruik van behandelmethoden die bewezen effectief zijn. Het mooie aan de methoden is dat ze een preventieve werking hebben. Daardoor wordt de kans op terugval beperkt en wordt de patiënt zelfredzaam. Zoek je naar een alternatief voor, of aanvulling op, medicamenteuze behandeling en/of gesprekstherapie dan ben je bij mij aan het goede adres.

 • Actuele wachttijden
  Kijk hier voor een indicatie van de wachttijden.
 • Overleg
  Is mijn behandeling passend bij de klachten van je patiënt? Neem even contact met mij op. Ik denk graag met je mee en vertel je meer over wat ik voor je patiënt kan betekenen.
 • Doorverwijzen
  Patiënten kunnen zich zelfstandig bij mij aanmelden. Mijn behandeling valt niet binnen de GBGGZ of SGGZ. Een verwijsbrief of reeds gestelde diagnose is daarom niet noodzakelijk.
 • Folders en informatiemateriaal
  Wil je graag folders (bij) bestellen voor in je praktijk? Neem even contact met mij op.

.

Voor arbeidsprofessionals

Van incidentele ziekmelding naar langdurig werkuitval

Psychologie praktijk Ilona Verstegen biedt professionele behandeling aan bij klachten die ook bij je werknemer kunnen spelen. Wanneer de spanning en werkdruk oploopt kunnen zich stressgerelateerde klachten voordoen. Indien hier weinig of geen aandacht aan besteed wordt, bestaat het gevaar dat deze klachten zich opstapelen en uitmonden in een burn-out of stemmingsstoornis. Een incidentele ziekmelding kan zo veranderen in een langdurig werkuitval.

Voorkomen is beter dan genezen

Uiteraard zijn deze klachten erg vervelend voor je werknemer, maar als werkgever heb je hier ook last van. Zijn de psychische en lichamelijke gezondheid van je werknemer belangrijke waarden voor jou als werkgever? Neem dan contact met mij op. Ik denk graag met je mee wat ik hierin voor je kan betekenen. Voorkomen is beter dan genezen!

 • Actuele wachttijden
  Kijk hier voor een indicatie van de wachttijden.
 • Meedenken
  Is mijn behandeling passend bij de klachten van je werknemer? Neem even contact met mij op. Ik denk graag met je mee en vertel je meer over wat ik voor je werknemer kan betekenen.
 • Vitaliteitstraining
  Er is steeds meer aandacht vanuit bedrijven voor de vitaliteit van hun werknemers. Dit kan zowel op individueel als op groepsniveau. Wil je graag weten wat ik hierin voor je kan betekenen? Neem even contact met me op.
 • Folders en informatiemateriaal
  Wil je graag folders (bij) bestellen voor je werknemers? Neem even contact met mij op.