Wil je een afspraak maken of heb je nog vragen?

Steegstraat 5
6041 EA Roermond

Je kunt contact met mij opnemen via mail of telefoon. Indien ik in gesprek ben ben ik niet in de gelegenheid om je oproep te beantwoorden. Laat dan een bericht achter in de voicemail.

 

Wil je liever dat ik contact met jou opneem? Vul dan het contactformulier in.

 


  Volg je behandeling in een prettige omgeving

  Het Ondernemersplein Limburg

  De praktijk bevindt zich in het Ondernemersplein Limburg (voormalig Landbouwhuis) in het centrum van Roermond. Door een versmelting van twee rijksmonumenten tot één van de modernste kantoorpanden uit de omgeving vind de behandeling bij Psychologiepraktijk Ilona Verstegen plaats in een prachtige en inspirerende omgeving.

  Goed bereikbaar

  De praktijk is goed bereikbaar vanaf de snelwegen A73 en A2 en op loopafstand van het Centraal Station Roermond (10 minuten).

  Bij binnenkomst kun je je aanmelden bij de centrale receptie, waarna ik je kom ophalen. Je bent vrij om – gratis – koffie, thee of water te nemen. Ook kun je tijdens het wachten gebruik maken van gratis Wi-Fi internet.

  Gratis parkeren

  Kom je met de auto dan is er gratis parkeermogelijkheid op het terrein van het Ondernemersplein. Meld je daarvoor aan de slagboom van de parkeerplaats. Daarnaast zijn er ook voldoende parkeerplekken tegen betaling bij het Designer Outlet Center (tegenover het Ondernemersplein), op het Wilhelminaplein en aan de Wilhelminasingel.

  Psychologiepraktijk Ilona Verstegen heeft de volgende AGB-codes:

  AGB-code praktijk: 90067558
  AGB-code zorgverlener: 90108515

  Psychologiepraktijk Ilona Verstegen is ingeschreven in het KvK handelsregister onder nummer 59280611.