Lees de ervaringen van cliënten die je voorgingen

Na het eerste telefoongesprek voelde ik de positieve energie van Ilona.

” Aanvankelijk trok vooral de biofeedback me aan in de behandeling bij de stress gerelateerde klachten die ik ondervond. Na het eerste telefoongesprek voelde ik de positieve energie van Ilona en heb ik een afspraak gemaakt. Het vervolg traject met onderzoeken/ oefeningen en gesprekken hebben me aangenaam verrast en gaven concreet iets in handen om verder mee te komen. Ik heb ik een relatief korte tijd mijn klachten het hoofd kunnen bieden en voel me nu na afloop van de behandeling een stuk sterker en bewuster van mezelf.

Vrouw (37 jaar) uit Roermond
Stress en spanningen

De combinatie van gesprekken en neurofeedback training heeft mij veel rust gebracht.

” Vanwege mijn concentratieproblemen heb ik neurofeedback training bij De Verstegen Kliniek gevolgd. Tijdens de training kwamen er nog wat meer “issues” naar boven. De combinatie van gesprekken en neurofeedback training heeft mij veel rust gebracht. Bedankt voor de goede gesprekken en training!

Vrouw (52 jaar) uit Sittard-Geleen
Concentratieproblemen

Ik begrijp mezelf beter en kan meer met mezelf. Acceptatie!

” Hartelijk bedankt voor de therapie, het heeft me echt super geholpen in mijn leven. Zowel in het heden als de toekomst. Ik begrijp mezelf meer en kan meer met mezelf. Acceptatie! 

Man (25 jaar) uit Roermond
ADHD

Mijn angsten zijn een deel van mij; ik weet er nu goed mee om te gaan.

” Jaren ben ik in behandeling geweest voor depressie. Maar ik bleef hierin hangen. Tot ik ging googlen en De Verstegen Kliniek tegenkwam. Ik ging op intake bij Ilona en meteen werd mij duidelijk dat ik een angststoornis had. 10 maanden heeft mijn behandeling geduurd. Mijn angsten zijn niet helemaal weg, het is een deel van mij. Maar ik weet er nu goed mee om te gaan en als ik wel eens in de put (lees: angst) zit doe ik mijn ontspanningsoefeningen die mij aangeleerd zijn.

Mijn relatie met mijn vrouw is ook weer stukken beter, omdat wij elkaar nu beter begrijpen. Mijn vrouw werd namelijk ook 3x uitgenodigd om bij een gesprek aanwezig te zijn. Partners van mensen met een angststoornis hebben het ook niet gemakkelijk met iemand met deze klachten. Ilona, chapeau et merci! “

Man (56 jaar) uit Landgraaf
Angsten, depressieve klachten, problemen met werk, relatieproblemen

De nulmeting van de spanning in mijn lijf is zeer interessant om te zien.

” Ongeveer een jaar geleden liep ik met klachten aan mijn kaken. Kauwen deed erg zeer en ‘s nachts deed ik vaak tandenknarsen. Niet fijn; volgens de tandarts kwam mijn tandenknarsen vermoedelijk door stress. Toen kwam ik Ilona tegen en pratend over mijn klachten gaf ze me aan dat dit te verhelpen is.

Het mooie is dat Ilona eerst start met een nul-meting waarin op een scherm zichtbaar wordt wanneer de spanning zich in mijn lijf voordoet. Zeer interessant om dit te zien.

In een aantal sessies heeft Ilona me handige tips en oefeningen gegeven om de symptomen te voorkomen. In de metingen zag ik mijn klachten ook afnemen. De behandeling heeft me erg geholpen. Op dit moment herken ik de signalen en kan ik ze gemakkelijk tegen gaan aan de hand van oefeningen. Ik kan het aanbevelen! “

Man (39 jaar) uit Herten
Kaakklachten

Een veel beter resultaat dan ik voor mogelijk had gehouden!

” Door haar ervaring voelt Ilona heel goed aan wat me dwars zat. Ze weet de juiste vragen te stellen, zodat ik zelf inzie wat ik anders kan doen. Juist door haar rustige, doelgerichte aanpak hebben we een veel beter resultaat behaald dan ik zelf voor mogelijk had gehouden. “

Man (40 jaar) uit Posterholt
Aandachtsproblemen en overbelastingsklachten

Door de juiste vragen te stellen en het ook ooit vergeleek met jezelf, kwam ik steeds wat verder. 

” Ontzettend bedankt voor de afgelopen maanden! Je hebt me weer een stapje verder gebracht in mijn leven. Door de juiste vragen te stellen en het ook ooit vergeleek met jezelf, kwam ik steeds wat verder. “

Vrouw (29 jaar) uit Venlo
Depressie

Ilona, bedankt dat je mijn hersenen zo goed hebt getraind!

” Ilona, bedankt dat je mijn hersenen zo goed hebt getraind!

Meisje (10 jaar) uit Eindhoven
ADHD en PDD-NOS