Disclaimer

Algemeen

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Ook is getracht de informatie actueel te houden. Desondanks kunnen geen rechten aan de vermelde informatie worden ontleend. Psychologiepraktijk Ilona Verstegen geeft geen garantie voor de juistheid, volledigheid, actualiteit of kwaliteit. Bij twijfel verzoek ik je om contact op te nemen met Psychologiepraktijk Ilona Verstegen.

E-mail

Bij het ontvangen en beantwoorden van e-mails wordt grote nauwkeurigheid betracht. De informatie die Psychologiepraktijk Ilona Verstegen via de e-mail ontvangt wordt altijd vertrouwelijk behandeld.

Gebruik van informatie

Psychologiepraktijk Ilona Verstegen is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor eventuele schade of verlies ten gevolge van het gebruik van de informatie van de website van Psychologiepraktijk Ilona Verstegen. Informatie op deze website kan nimmer worden beschouwd als vervanging van een consult of een behandeling bij een arts, psycholoog of psychiater.

Copyright

Teksten, illustraties, lay-out en buttons van de website zijn © copyright Psychologiepraktijk Ilona Verstegen. Ik stel het niet op prijs wanneer mijn teksten letterlijk worden overgenomen. Gebruik van mijn teksten is alleen toegestaan na schriftelijk toestemming van Psychologiepraktijk Ilona Verstegen. Voor meer informatie neem je contact op met info@ilonaverstegen.com.

Vragen of opmerkingen?

Heb je vragen of opmerkingen aangaande deze website dan kun je een mail sturen naar info@ilonaverstegen.com.